PULLLENVALE RESIDENCE

Pullenvale, Queensland

Current Status: Completed 2000

Details

A multi-generational single storey house was requested by the clients for their sloping north-facing site.

 

In response to the topography the floor plan was wrapped around a ridge and in part stepped up the site to help minimise excavation.

 

Features included three-meter high ceilings, large picture windows, walls and niches for the display of paintings and sculptures, double-sided fireplace, generous spaces for ease of accessibility and fully ducted air conditioning.

 

Externally the surrounding site was shaped to help control stormwater overland flow while planting was used to help stabilise the earth's banks.

Services

  • Design and documentation


 

GET IN TOUCH:

2/1404 Logan Road

MT GRAVATT EAST QLD 4122

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Houzz
  • YouTube

© 2020 by MWAarchitects

CONTACT US: